Directiva UE

ATENȚIE: Ionuț Vasile (Doduț) nu mai reprezintă NewsCluj.ro!

De NewsCluj.ro
In Mass Media
9 septembrie 2014
0 Comentarii
image_pdfimage_print

news

Fostul redactor al ziarului online NewsCluj.ro, Ionuț Vasile Doduț, a încetat colaborarea cu publicația noastră. Pe cale de consecință, el nu mai poate reprezenta interesele NewsCluj.ro și ale societății editoare, SC Geflo Media SRL, în relația cu terțe instituții, societăți comerciale sau alte organisme/organizații/entități care au sau au avut legătură cu activitatea NewsCluj.ro.

Orice legitimație sau document, care asociază numele său de NewsCluj.ro sau Geflo Media SRL, este anulat și fără valoare!

Noile date de contact ale newsCluj.ro sunt:

– Email: [email protected]

– Fax: 0364-819322

– Telefon manager/editor/publicitate: 0744-694876

– SMS redactie: 0722-317922 (veți fi contactat ulterior)

De asemenea, pe această cale îl rugăm pe fostul redactor Ionuț Vasile Doduț să înapoieze laptopul Toshiba (alb), cumpărat și înmânat lui pentru a-și desfășura activitatea (poate fi trimis prin colet poștal, la adresa: Geflo Media SRL, Turda, str. Fabricii nr. 43).

Totodată, îi atragem atenția că menționarea publicației NewsCluj.ro sau a societății editoare, Geflo Media SRL, în discuții cu terțe persoane sau instituții, care pot aduce prejudicii imaginii acestora (NewsCluj.ro și Geflo Media SRL), poate fi sancționată, conform legilor în vigoare!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Da-ne un LIKE!
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Social PopUP by SumoMe
ziare ziare.org