Directiva UE

EXCLUSIV – FOTO – O clujeancă s-a SINUCIS cu un COCKTAIL din PĂLINCĂ şi MEDICAMENTE. Află de ce şi-a luat viaţa !

De News Cluj
In News
11 aprilie 2014
1 Comentariu
image_pdfimage_print

sinucidere-manastireniDramă în familia unei tinere de 29 de ani dintr-o comună clujeană. Tânăra a decis să îşi ia viaţa după ce a văzut că tatăl ei vitreg a devenit alcoolic, din cauza obezităţii cu care se lupta, dar şi epilepsie. Femeia a înghiţit mai multe cutii cu pastile iar peste a băut în neştire pălincă de prune.

Mama tinerei din comuna clujeană Mănăstireni a avut un şoc când şi-a găsit fiica fără suflare în camera ei. În jurul corpului, potrivit martorilor, erau mai multe cutii de medicamente dar şi o damigeană de pălincă.

Criminaliştii care au ajuns la faţa locului au stabilit că moartea tinerei nu a fost una violentă.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la decesul unei femei de 29 de ani din localitatea Mănăstireni. Femeie a fost găsită la domiciliu, în jurul orei 10.30. Corpul femeii nu prezenta urme de leziuni.Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul”, a declarat pentru NewsCluj.ro, Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Mama tinerei moarte s-a despărţit de tatăl  natural al acesteia în urmă cu mulţi ani.  Cei trei, fata decedată, mama şi tatăl vitreg locuiau sub acelaşi acoperiş.

sinucidere-manastireni

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Da-ne un LIKE!
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Social PopUP by SumoMe
ziare ziare.org