EXCLUSIV - TUPEU DE BEIZADEA ! Fiul unui primar prins de radar cu 130 km/h, îşi vrea permisul înapoi


Bogdan_Iancu_Capusu_Mare1Până unde poate ajunge tupeul unui adolescent de bani gata ? Fiul unui primar din judeţul Cluj a fost prins de aparatul radar circulând cu o viteză de 130 de km/h, înafara localităţii, dar într-o zonă unde circulaţia este restricţionată la 60 de km/h. Maşina cu care circula tânărul aparţine Primăriei la care tatăl sau este primar. Acum, vitezomanul îşi vrea permisul înapoi.

Bogdan Victor Iancu este vitezomanul prins de poliţiştii clujeni, în trafic, rulând cu o viteză cu mult peste cea admisă. Beizadeaua este din comuna clujeană Căpuşu Mare, aceeaşi comună unde tatăl lui este primar. Cu 130 de km/h a circulat teribilistul, într-o zonă în care circulaţia este restricţionată la 60 de km/h. Oamenii legii l-au oprit pe Bogdan şi l-au sancţionat cu amendă, dar i-au reţinut şi permisul pentru 90 de zile.

Bogdan-Victor -IancuTupeul tânărului nu se rezumă doar la a merge cu viteză. Bogdan Victor Iancu îşi vrea permisul înapoi.

Motivul invocat de tânăr pentru recuperarea permisului de conducere este halucinant. În contestaţia făcută, vitezomanul nu recunoaşte că ar fi mers cu viteză mare deoarece autoturismul cu care circula, Loganul Primăriei Căpuşu Mare, nu ar prinde o asemenea viteză.

“Poliţiştii rutieri au depistat cu aparatul radar un tânăr care circula pe raza comunei Căpuşu Mare, pe DN1 E 60, cu 130 de km/h. În cauză, tânărul a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile” , a declarat pentru NEWS CLUJ, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Autoturismul cu care circula beizadeaua, aparţine Primăriei din Căpuşu mare şi este un Logan achiziţionat de instituţie în 2013.