Directiva UE

MACABRU – CADAVRU în PUTREFACŢIE, descoperit pe malul unui râu din Moldoveneşti!

De News Cluj
In News
14 mai 2014
0 Comentarii
image_pdfimage_print

persoana inecata (1)Cadavrul unui bărbat, de 78 de ani, care a dispărut în luna ianuarie a acestui an a fost descoperit de trecători pe malul unui râu din judeţul Cluj. Bărbatul a fost găsit cu faţa în jos, în stadiu avansat de putrefacţie, spun anchetatorii, care mai adaugă: „Crianiul bărbatului era aproape gol. În momentul în care l-am întors au căzut viermii vii care mişunau”.

Cadavrul a fost găsit pe malul râului din localitatea clujeană Podeni, comuna Moldoveneşti. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de vârsta a treia se numeste Călin Petru şi este dintr-o localitate învecinată cu locul unde şi-a găsit sfârşitul.

„Bărbatul avea o fermă în apropiere şi probabil s-a dus să vadă de animale. Acum a fost găsit în stare avansată de putrefacţie. Crianiul bărbatului era aproape gol. În momentul în care l-am întors au căzut viermii vii care mişunau”, au precizat surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, în timp ce oficial, reprezentanţii instituţiei s-au ferit să dea mai multe detalii.

„Pe malul unui râu din satul Podeni, comuna Moldoveneşti a fost găsit cadavrul unui bărbat. Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili circumstanţele în care a survenit decesul”, a declarat pentru NewsCluj.ro, Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj. În urma necropsiei, medicii vor stabili dacă sfârşitul bărbatului a survenit natural sau violent.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Da-ne un LIKE!
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Social PopUP by SumoMe
ziare ziare.org