EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

600 de m.c. de lemn au confiscat poliţiştii din Cluj. Valoarea lemnului 170.000 de lei.

De News Cluj
In Mediu
15 aprilie 2014
1 Comentariu

lemnePoliţiştii de investigare a fraudelor din Cluj, au confiscat aproximativ 600 m.c. de material lemnos, în valoare de circa 170.000 de lei, de la punctele de lucru ale unui agent economic, situate în Someşu Rece şi Cluj-Napoca. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 4.500 de lei.

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au verificat activitatea unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate achiziţia, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos, având puncte de lucru în localitatea Someşu Rece şi în municipiul Cluj-Napoca.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Cluj-Napoca.

În urma controlului, s-au constatat ilegalităţi cu privire la modul în care s-au derulat activităţile de achiziţionare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos.

Administratorul agentului economic, un bărbat de 26 de ani din localitatea Chinteni, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 4.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor H.G. 996/2008 privind aprobarea Normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de prelucrat lemn rotund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org