EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

A vrut atenţie şi a primit-o, „la pachet”, cu o amendă

De News Cluj
In Actual
2 februarie 2014
0 Comentarii

A venit din judeţul Bihor la Cluj Napoca însă a simţit nevoia de atenţie şi s-a aşezat pe spate, pe o trecere de pietoni. Nici o maşină nu a mai circulat în zona respectivă. Trecătorii s-au crucit când l-au văzut pe bărbat „leşinat” şi au sunat la 112. A venit Poliţia, insă bărbatul se dădea inconştient dar când a venit şi ambulanţa, aceasta „şi-a revenit” imediat, până să îl consulte doctorii. Toţi cei aflaţi la faţa locului au rămas gură cască la imaginea  că bărbatul s-a ridicat de pe şosea fără să aibă nimic, poate ceva la cap, dat fiind că nimeni nu a scăpat neinjurat. Bărbatul a primit atenţia de care avea nevoie dar a primit şi o amendă consistentă.

trecere_de_pietoniPoliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la intersecţia străzii Taberei cu strada Tăşnad din Cluj-Napoca, pe o trecere de pietoni, se află întins pe carosabil un bărbat care pare a fi în stare de inconstienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a solicitat şi un echipaj al ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale, în caz de nevoie. La sosirea ambulanţei persoana s-a ridicat de jos şi a refuzat orice consult medical, motivând că nu a păţit nimic şi că nu doreşte asistenţă medicală. Acesta a devenit recalcitrant şi a refuzat să se legitimeze în faţa organelor de poliţie, adresând injurii.
Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale ce se impun.

„În urma audierilor, bărbatul a fost identificat în persoana numitului M.H., în vârstă de 47 ani, din judeţul Bihor şi a fost sancţionat de către poliţişti cu amendă contravenţională în cuantum de 1.000 lei, în conformitate cu art. 3, pct.1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată”, precizeaza reprezentantii IPJ CLUJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org