EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Accident sau crimă? Dilema poliţiştilor din Cluj, în cazul unui bărbat mort

De News Cluj
In News
11 august 2014
0 Comentarii

crimaPoliţiştii clujeni se află în faţa unei situaţii de zile mari. Oamenii legii trebuie să investigheze moartea unui bătrân de 87 de ani, din localitatea Pălatca, judeţul Cluj, pe cadavrul căruia au fost găsite multiple urme de violenţă. Anchetatorii spun că în zona spatelui, în zona cervicală, bătrânul prezenta traumatisme. O rudă l-a găsit pe bărbat decedat şi a dat alarma la 112.

Poliţiştii investighează împrejurările în care a survenit decesul unui bărbat de 87 de ani, din comuna clujeană Pălatca.

Descoperirea a fost făcută luni dimineaţă, în jurul orei 08:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la moartea violentă a unui bărbat de 87 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj.

Vezi  – CRIMĂ la Cluj! Un bărbat şi-a ucis tatăl cu un topor

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti condusă de procurorul criminalist pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe baza rezultatului se va efectua încadrarea juridică a faptei, iar poliţiştii vor lua măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org