EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Adolescent TÂLHĂRIT ziua la amiaza mare, în centrul Clujului! Ce au luat cu ei atacatorii

De News Cluj
In News
16 iulie 2014
0 Comentarii

retinut1Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi lovit un minor de 17 ani si i-ar fi sustras telefonul mobil, acesta fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că un minor de 17 ani, din Cluj-Napoca, a fost deposedat de telefonul mobil de către un bărbat necunoscut.

Minorul, în timp ce se afla în parcul Ştefan cel Mare din Cluj-Napoca, fost acostat de un bărbat care i-a cerut telefonul mobil pentru a suna urgent o persoană.

La solicitarea părţii vătămate de returnare a telefonului, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei şi a fugit, păstrând asupra sa telefonul mobil.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii, în aceeaşi zi a fost indentificat şi depistat bărbatul bănuit că ar fi sustras telefonul, stabilindu-se că este un tânăr de 23 de ani, din oraşul Huedin.

Bărbatul de 23 de ani, în urma probatoriului administrat în cauză, a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de “tâlhărie calificată”, faptă prevăzută de Codul penal.

Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de aproximativ 1.000 de lei şi a fost recuperat de către poliţişti.

În cauză, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, iar tânărul urmează a fi prezentat unităţii compentente cu propunere legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org