EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Adrian Gurzău: Votul prin corespondență trebuie legiferat!

De NewsCluj.ro
In News
17 noiembrie 2014
0 Comentarii

adrian-gurzau

Deputatul PMP Cluj, Adrian Gurzău, solicită demisia Guvernului Ponta, acuzându-l că a organizat prost alegerile și că este un Guvern ilegitim, nedorit de români. pe de altă parte, deputatul clujean spune că trebuie legiferat votul prin corespondență, acest scrutin electoral arătând că există o problemă în ceea ce privește votul din diaporă.

”Mulțumesc românilor, în mod special clujenilor și oamenilor noștri din Diaspora, că au ales să voteze într-un număr impresionant pentru a demonstra că nu pot fi mințiți în permanență, că România este trează. Respect deosebit pentru românii din Diaspora, pentru efortul depus și îi asigur că sunt solidar cu umilințele pe care le-au îndurat din partea propriului lor guvern. Numai un regim ilegitim și criminal se folosește de violență împotriva cetățenilor săi. La fel a făcut și Nicolae Ceaușescu în Decembrie 1989. Și cu atât mai grav este faptul că regimul socialist din România a cerut regimurilor socialiste „pretene” să folosească gaze lacrimogene și jandarmi împotriva unor oameni care cereau să își exercite doar un drept constituțional. Votul prin corespondență trebuie legiferat! Și voi intreprinde toate diligențele necesare pentru acest deziderat.

Pentru modul absolut dezastruos și vădit cu intenția de a obstrucționa un drept constituțional și de a frauda alegerile, solicit de îndată demisia întregului Guvern Victor Viorel Ponta. S-a dovedit ilegitim și criminal.”, a declarat Adrian Gurzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org