Directiva UE

AJOFM: A apărut o facilitate adresata furnizorilor de formare profesionala autorizati

De Stiri
In Social
9 noiembrie 2015
0 Comentarii
image_pdfimage_print

locuri-munca2-1764x700Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj in parteneriat cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad si Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, in cadrul proiectului “Funcţionarul electronic2.0“ a dezvoltat o facilitate adresata furnizorilor de formare profesionala autorizati, prin care aceştia pot publica gratuit oferta de formare profesionala folosind platforma dezvoltata in cadrul proiectului-Functionarul electronic 2.0 . Aceasta platforma se gaseste la adresa

www.eangaiat.ajofmcj.ro folosind aceleaşi credentiale folosite in cazul depunerii ofertelor de loc de munca vacant.

In cazul in care furnizorii de formare profesionala nu deţin aceste credentiale(user si parola) aceştia se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, biroul „Relaţii cu angajatorii” pentru a le obţine.

Aceasta facilitate asigura vizualizarea ofertelor de formare profesionala de către şomeri si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca care se adreseaza Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj .

Aceste informaţii vor fi disponibile pe interfata seif service a aparatelor infochiosc din sediile AJOFM Cluj, pe site-ul www.ajofmcj.ro, precum si pe interfata specializata http://sso.ajofmcj.ro/lmv/mobile.php.

loading...

One Response to “Fiecare picatura conteaza. Doneaza sange in Cluj!”

  1. radu vana spune:

    Va trebui sa mergem din nou personal la AJOFM Cluj pt.depunerea ofertelor ? Acolo e un IAD – nu gasesti loc de parcare timp de 1 ora. Unde sunt banii care au finantat aplicatia ( buna ) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Da-ne un LIKE!
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Social PopUP by SumoMe
ziare ziare.org