Directiva UE

AJOFM Cluj a achizitionat in cadrul proiectului ,,Functionarul Electronic 2.0’’ 6 infotouchuri

De Stiri
In Social
19 decembrie 2015
0 Comentarii
image_pdfimage_print

20071220184556Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei De Munca Cluj a achizitionat in cadrul proiectului ,,Functionarul Electronic 2.0’’ 6 infotouchuri(sisteme tip self service) care vor deservi 3 agentii judetene de ocupare din regiunea Nord-Vest(Maramures, Satu-Mare, Bistrita)

Proiectul ,,Functionarul Electronic 2.0’’ a realizat extinderea si dezvoltarea in noua judete din tara(Maramures, Satu Mare, Bistrita, Mures,Arad, Constanta, Prahova, Olt, Gorj) a serviciilor de tip self service, servicii destinate inbunatatirii, modernizarii si diversificarii tipurilor de servicii oferite de catre Serviciul Public De Ocupare  clientilor , someri si angajatori.

Proiectul a inbunatatit astfel un sistem de oferire de servicii clientilor SPO format din 2 componente active : platforma web adaptata mediului online si Platforma Functionarul electronic varianta Infochiosc/infotouct precum si o noua facilitate gazduita de aceeasi platforma ,destinata gestionarii cursurilor de formare profesionala.Platforma sporeste astfel accesibilitatea la serviciile SPO, care devin eficiente si rapide putand fi accesate in permaneta si raspunzand nevoilor tuturor categoriilor de beneficiari in conformitate cu obiectivele finantarii Axei 4,DMI 4.1.

Proiectul ,,Functionarul electronic 2.0 este derulat de Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei De Munca Cluj in parteneriat cu Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei De Munca Arad si Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei De Munca Prahova.

Proiectul ,, Functionarul Electronic 2.0’’ este finantat prin Programul Operational Sectorial          Dezvoltarea Resurselor Umane , Axa Prioritara 4,,Modernizarea Serviciului Public De Ocupare’’,   Domeniul major de intervenţie 4.1 Intarirea capacitatii Serviciului Public de Ocupare pentru Furnizarea  Serviciilor de Ocupare’’.

loading...

One Response to “Fiecare picatura conteaza. Doneaza sange in Cluj!”

  1. radu vana spune:

    Va trebui sa mergem din nou personal la AJOFM Cluj pt.depunerea ofertelor ? Acolo e un IAD – nu gasesti loc de parcare timp de 1 ora. Unde sunt banii care au finantat aplicatia ( buna ) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Da-ne un LIKE!
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Social PopUP by SumoMe
ziare ziare.org