EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

ALARMANT! Singura ambulanţă SMURD din Turda s-a stricat. Află cine merge la cazurile medicale!

De News Cluj
In News
26 aprilie 2014
0 Comentarii

accident-rutierDe patru zile autoutilitara SMURD de la Turda este nefuncțională din cauza unor probleme tehnice care până acum nu și-au găsit o rezolvare.

Ambulanța SMURD, unică de acest fel din Turda, deservește o arie de 30 de kilometri, raza de acoperire se întinde înspre Cluj Napoca, până la Vâlcele, dar şi la limita cu judeţele Mureş şi Alba, scrie TurdaNews.net.

În prezent cazurile medicale din Turda şi împrejurimi sunt preluate de două  ambulanţe ce aparţin Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj.

În toamna anului trecut, mașina a stat două luni într-un service la Cluj, deşi iniţial a fost dusă pentru revizii şi reparaţii, problemele apărute au fost destul de grave, lipsa fondurilor pentru astfel de situații fiind invocată de cei care au în administrare ambulanţa.

La 1 august 2007, staţiile Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare, înfiinţate în municipiile Cluj-Napoca, Turda, Dej şi oraşul Huedin, au intrat în funcţiune. De atunci, zilnic se primesc zeci de solicitări din partea persoanelor aflate în situații dramatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org