EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Amendă de peste 11.000 de lei pentru marfă expirată, ţigări la bucată şi alte nereguli

De News Cluj
In News
23 mai 2014
0 Comentarii

carnePoliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat o amendă de peste 11.000 de lei şi au confiscat mai multe produse, în urma unui control de specialitate.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigare a Fraudelor, au efectuat o verificare la o societate comercială din Câmpia Turzii, care are ca obiect de activitate comercializarea produselor alimentare și nealimentare.

În urma acestui control, s-au constatat mai multe nereguli, aplicându-se  amendă contravenţională în valoare totală de 11.300 lei.

Poliţiştii, împreună cu reprezentanți din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Cluj şi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, au constatat faptul că se comercializează produse farmaceutice, fără a exista vreo autorizaţie în acest sens.

De asemenea, s-a stabilit faptul că prin intermediul agentului economic se comercializează produse din tutun la bucată şi mărfuri cu termenul de valabilitate expirat.

Pentru unele dintre mărfurile oferite spre vânzare, reprezentanta societăţii, o femeie de 45 de ani din Câmpia Turzii, nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În urma celor depistate, s-a dispus distrugerea cantității de 15 kg mezeluri, confiscarea a 440 țigarete, precum și ridicarea medicamentelor și produselor farmaceutice identificate cu ocazia controlului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org