EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Ancuţa Cârcu, la atac: ” Udrea este o expirată, să se apuce de fătat copii ! ”

De News Cluj
In Politic
30 ianuarie 2014
0 Comentarii

Din nou la atac ! Ancuţa Cârcu scoate artileria grea şi a luat-o în vizor pe Elena Udrea. Fosta membră în PRM spune despre Udrea că i-a trecut vremea politicii iar acum ar fi cazul să se apuce de „fătat copii” nu de umblat prin alte partide.

 

carcu_udreaAncuţa Cârcu spune ca a fost intoxciata de apariţiile în media ale Elenei Udrea. Blonda, potrivit sexy-PRM-istei, apărea la televizor fără a avea ceva de comunicat cu telespectatorii. Nici investiţiile făcute de fostul ministru, Elena Udrea, nu au fost trecute cu vederea de Ancuţa Cârcu, şi acestea au fost criticate.

” Elena Udrea este o expirată a politicii româneşti. I s-a dus vremea odată cu popularitatea lui Băsescu. M-a intoxicat de fiecare dată când apărea la televizor, mi se întorcea stomacul pe dos să o văd cu rânjetul ăla fals. Cred că ar fi cazul să îşi vadă de viaţa ei şi să ne mai lase în pace, nu o vrem la PMP. Să se apuce de fătat copii că are 40 de ani şi bătrâneţea îi bate la uşă. Cât despre investiţiile ei, să se dea ea pe o pârtie inutilă şi să meargă să facă ea sport în sălile construite că nu merge nimeni”, a mai declarat Ancuţa Cârcu.

Anca Cârcu spune că a ştiut de demisia Elenei Udrea din PDL . Ea spune că şi deputatul Ioan Oltean ar putea pleca spre PMP. Fosta candidată a PRM la un fotoliu de parlamentar pe Colegiul 3 Bistrita,  spune că demisia Elenei Udrea nu este deloc surprinzătoare, aşa cum nici înscrierea ei în Partidul Mişcarea Populară nu a impresionat-o. Politiciana mai spune pe pagină sa de facebook că foarte mulţi alţi democrat-liberali vor merge la PMP, ea vorbind de un număr de 15 persoane.
„Iartă-ţi duşmanii, dar nu le uită niciodată numele.
Sunt mulţi oameni mari care mie mi-au încălcat anumite drepturi. Oameni sus puşi, aici mă refer că îi aud că vor să fie şi mai mari şi mai nou doresc că toţi să se alăture PMP. Din cei 15 care se vor întâlni în noul PMP … eu zic că, e bine dacă toţi la un loc fac cât o jumătate de om. Scena politicii mă îngrozeşte, sunt tot aceiaşi, iar aceiaşi nu cunosc decât propriile lupte, interese. Am ştiut ce va urma, dar ştiu şi ce se va întâmplă cu noul grup în PMP. Cei care sunt aproape de mine, ştiu că am zis înainte de demisiile X, Y”, a scris politiciana pe pagina ei de facebook.

Sexy-politiciana, Ancuţa Cârcu a taxat în repetate rânduri oamenii din scenă politicii. Cârcu a avut conflicte cu Ioan Oltean, George Becali dar şi cu Vadim Tudor cu care are un proces pe rol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org