EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Andra lansează o melodie nouă: „Aşa e dragostea”! Îţi place? | VIDEO

De News Cluj
In Vedete
28 iulie 2014
0 Comentarii

AndraDupă colaborările cu Marius Moga, What’s Up şi Cornel Ilie, Andra lansează astăzi un nou videoclip, pentru piesa „Aşa e dragostea”, interpretată împreună cu Liviu Teodorescu, cunoscut publicului după participarea la emisiunea „Vocea României” şi experienţa din trupa LaLa Band, scrie Libertatea.

„Îl admir foarte mult pe Liviu, are o voce foarte caldă, un timbru plăcut, mi-am dorit de mult un duet cu el. ‘Aşa e dragostea’ este o piesă foarte pozitivă, despre iubire, compusă de Marius Moga”, a spus Andra.

„Îi mulţumesc Andrei ca m-a primit pe piesa ei şi lui Marius Moga, că a avut ideea să cântăm o melodie împreună”, a spus si Liviu Teodorescu. Noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat la studiourile MediaPro din Buftea, iar coregrafia a fost realizata de Bogdan Boantă.

Videoclipul marchează şi o premieră: Andra apare pentru prima dată alături de artiştii din bandul său, care o însoţesc în concerte de câteva luni.

Filmările au durat aproape 24 de ore, iar cei doi artişti s-au transformat în mai multe personaje. Andra este pe rând chelneriţă, victima unui incendiu, personaj de telenovelă, iar Liviu este salvamar, pompier şi, la fel ca şi colega sa, parte dintr-o telenovela.

Urmăreşte videoclipul piesei „Aşa e dragostea”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org