EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Angajaţii ce au fost concediaţi de PRO TV dau trustul în judecată

De News Cluj
In Mass Media
1 iulie 2014
0 Comentarii

protv-siglaSunt nouă persoane implicate în proces, toate foste angajate ale departamentului de PR: Camelia Cavadia, Alina Sin, Livia Constanța Martin, Nicoleta Alexa, Adela Marinescu, Ivona Nenu, Alina Nenu, Oana Mihalache și Maria Ruxandra Gheordunescu.

Dosarul a fost înscris la Tribunalul București în data de 23 iunie, iar obiectul procesului este “contestație decizie de concediere”.

Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în urmă cu aproape trei săptămâni. Angajații departamentului au fost anunțați că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezența bodyguarzilor.

Pro TV se confruntă cum mai multe procese deschise de foști angajați concediați.

Elena Petre, fost director executiv, se judecă pentru litigii de muncă, iar George Negrilă, fost cameraman și director de imagine, reclamă în instanță concedierea lui și solicită despăgubiri. El acuză una din companii de falsificare semnăturii.

Un alt process în derulare este cel prin care Doina Gradea (fost șef al Pro TV Internațional și asistenta lui Adrian Sârbu în anii 90), contestă concedierea de la postul TV, scrie paginademedia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org