Directiva UE

Antena 1 ia o decizie dură, pentru a face economii: Anulează emisiunea ”Dansează printre stele”!

De NewsCluj.ro
In Mass Media
11 noiembrie 2014
0 Comentarii
image_pdfimage_print

danseziprintrestele

Antena 1 a decis ca emisiunea produsă de Mona Segall să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala și semifinala, deși emisiunea ar fi trebuit să ajungă la final la sfârșitul lui decembrie.

„Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeași ediție atat semifinala, cât și finala “Danseaza printre stele”, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audiențe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediții, în serile de marți.

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În cea de-a treia ediție, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel național, fiind depășit și de Kanal D.

Nici după mutarea în serile de marți, show-ul nu a mers mai bine în audiențe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel național și urban și pe doi pe urban (detalii, aici). Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată țara și la orașe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Serviciul Român de Comedie va ieși din grilă după ediția de mâine, tot din motive de rentabilitate economică.

Sursa: paginademedia.ro

loading...

One Response to “NewsCluj.ro nu se va închide!”

  1. Silviu spune:

    Va felicit dl Gelu Florea pentru decizia corecta pe care a-ti luat-o in legatura cu acest personaj controversat Dodut Ionut-Vasile care din cate am observat eu nu va facut cinste absolut deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Da-ne un LIKE!
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Social PopUP by SumoMe
ziare ziare.org