EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Apple prezintă modelul iPhone 6 în luna august. Vezi cum va arăta!

De News Cluj
In IT
9 mai 2014
0 Comentarii

appleGrupul american Apple va dezvălui cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) în august, cu o lună mai devreme decât se așteptau analiștii, potrivit informațiilor publicate, vineri, în presa din Taiwan, care citează surse din apropierea lanțului de producție, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Potrivit publicației Economic Daily News, versiunea iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci ar putea ajunge în magazinele Apple încă din luna august, fără a fi menționate piețele pe care va fi lansat mai întâi acest nou telefon.

O altă versiune de iPhone 6, cu un ecran mai mare de 5,5 sau 5,6 inci, ar urma să fie lansată în luna septembrie a acestui an, mai susține Economic Daily News.

Publicația susține că aproximativ 80 de milioane de telefoane iPhone 6 ar urma să fie produse în acest an.

Potrivit Agerpres, anterior, Reuters a informat că firmele japoneze Japan Display Inc și Sharp Corp, precum și grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru iPhone 6.

Citând o serie de surse din apropierea lanțului de producție, Reuters precizează că, începând din luna mai, vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmând ca producția modelului cu diagonala de 5,5 inci să fie amânată mai multe luni.

Analiștii sunt de părere că, prin mărirea ecranului telefoanelor iPhone, de la 4 inci, în versiunea originală, la 5,5 inci, Apple ar putea să recupereze o parte din cota de piață pierdută în fața rivalilor, precum Samsung Electronics Co Ltd, care a răspuns la cererea consumatorilor pentru telefoane cu ecrane mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org