EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Aproape 400 de pensionari floreşteni beneficiază deja de transportul gratuit oferit de Primăria Floreşti

De News Cluj
In Social
2 septembrie 2014
0 Comentarii

mijloace.de.transport.in.comunPrimăria Floreşti a fost luată cu asalt de pensionari încă din prima zi de eliberare a legitimaţiilor de transport gratuit pentru toţi pensionarii floreşteni, indiferent de cuantumul pensiei. Aproape 400 de pensionari (389, mai precis) s-au prezentat deja cu buletinul şi cuponul de pensie pentru a beneficia de facilitatea oferită de Primăria Floreşti şi Consiliul Local Floreşti.

“Îi anunţăm pe toţi pensionarii floreşteni că prin aceste legitimaţii de călătorie vor putea circula pe absolut toate mijloacele de transport ale CTP, fosta RATUC, din Zona Metropolitană Cluj, inclusiv în municipiul Cluj Napoca. Acest demers nu are nimic de-a face cu administraţia locală clujeană, subvenţionarea acestor legitimaţii pentru pensionarii floreşteni fiind susţinută exclusiv de Primăria Floreşti şi Consiliul Local Floreşti”, a specificat primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, care a menţionat că pensionarii sunt aşteptaţi şi zilele viitoare, cu o copie după buletin (carte de identitate) şi cuponul de pensie.

De asemenea, începând cu data de 8 septembrie, sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Floreşti liceenii şi studenţii care au domiciliul în Floreşti şi studiază în Cluj-Napoca, pentru a-şi ridica adeverinţele şi apoi legitimaţiile de transport gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org