EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

ARAD – Hotii i-au spart casa liderului sindical de la Filarmonica. Afla ce au furat pradatorii !

De News Cluj
In Actual
14 decembrie 2013
0 Comentarii

Casa liderului de sindicat de la Filarmonica Arad, Mircea Balint, a fost sparta in aceasta seara. O jumatate de ora a lipsit barbatul de acasa, cat sa isi aduca sotia de la serviciu. Hotii au spart geamul din strada cu o piatra, apoi au deschis fereastra si au intrat in casa. Au rascolit toate incaperile si au furat bani si bijuterii.

4107-80474Cel mai probabil, hotii au studiat programul familiei. Barbatul isi parca masina in fata casei, asa ca au stiut exact cand pleaca in oras. De altfel, sotii Balint sunt convinsi ca acestia mai erau inca in locuinta, atunci cand ei au revenit acasa si au fugit tot pe geamul prin care au intrat. In primele momente, proprietarii nici macar nu si-au dat seama ca fusesera jefuiti. Au observat doar ca in holul casei era foarte frig. Cand au intrat in camere, au vazut dezastrul. In cele cateva zeci de minute, spargatorii au rascolit toate incaperile, au scotocit in sertare si dulapuri. Hotii au fugit cu bijuterii din aur si valuta gasita intr-un portofel.

„Din fericire, hotii nu au mai apucat sa fure portofelul in care erau cardurile si actele.” a declarat Mirela Balint, sotia liderului.

Politistii au sosit la fata locului si au ridicat probe, in speranta ca vor reusi sa dea de urma spargatorilor. Desi hotii au spart geamul de la strada al casei, nici unul dintre vecini nu a vazut si nu a auzit nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org