EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Asistatii social curata centrul Clujului

De News Cluj
In Social
29 ianuarie 2014
0 Comentarii

Zăpada de pe trotuarele, din pieţele şi parcurile din centrul Clujului a fost curăţată în ultimele zile de zeci de asistaţi social. În schimbul ajutorului cuprins între 100 şi 500 de lei şi a câtorva porţii de hrană rece pe lună, cele peste 100 de persoane au dat o mână de ajutor firmelor de deszăpezire.


deszapezire19 asistaţi social au fost mobilizaţi marţi la Cluj-Napoca pentru a curăţa principala zonă pietonală din centrul oraşului, unde firmele de deszăpezire ar fi ajuns mult mai târziu. „Suntem la ajutorul social şi automat suntem chemaţi şi acţionăm. Facem curat în tot Clujul. Parcuri, între blocuri, pe la Sfântul Ion, unde este nevoie”, a declarat unul dintre clujenii chemați să ajute la deszăpezire, scrie DIGI24.

„Am început să acţionăm în zonele în care utilajele de deszăpezire nu au acces sau accesul se face foarte greu, în special în pieţele din municipiu, în parcuri, acolo am acţionat cu asistaţi social. Astăzi, 19 asistaţi au început acţiunea de dimineaţă de pe Eroilor şi o să meargă şi în zona Teatrului Naţional”, a precizat Iulia Perşa, reprezentant al primăriei Cluj-Napoca.

Asistaţii social sunt împărţi în grupe şi ies la muncă după un program întocmit de primărie. Cei care refuză să facă muncă în folosul comunităţii îşi pierd ajutoarele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org