EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Au fost reţinuţi HULIGANII care au snopit în bătaie un bărbat în centrul Clujului, după ce au distrus un bancomat şi mai multe autoturisme

De News Cluj
In Justiţie
13 mai 2014
1 Comentariu

retinutiPoliţiştii au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, din Cluj-Napoca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”.

În fapt, cei trei bărbaţi împreună cu un alt tânăr în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, au fost depistaţi de către poliţişti în jurul orei 04:00, tulburând ordinea şi liniştea publică pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, aceştia au intrat în conflict cu un bărbat de 41 de ani pe care l-ar fi agresat.

De asemenea, s-a stabilit faptul că cei patru bărbaţi ar fi distrus şi elemente ale unui bancomat aflat în zonă şi ar fi provocat distrugeri la mai multe autoturisme parcate pe strada Cotită din Cluj-Napoca.

Citeste aici povestea … Bătaie în centrul Clujului, în această dimineaţă! Patru bărbaţi au bătut un trecător, au distrus mai multe autoturisme şi un bancomat

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore trei dintre aceştia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul Penal, măsură luată în funcţie de participaţia fiecăruia la fapta respectivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru tineri şi luarea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org