EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Au vândut motorină cu apă la preţ de combustibil bun şi au ajuns în arest. Afla ce s-a întâmplat!

De News Cluj
In News
28 mai 2014
0 Comentarii

MOTORINA CU APAPoliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore doi bărbaţi bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin substituirea combustibilului vândut cu apă.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 7 Poliţie, au organizat o acţiune în vederea depistării unor bărbaţi care ar fi înşelat mai multe persoane prin substituirea combustibilului oferit spre vânzare cu apă.

În acest context, au fost identificaţi doi bărbaţi care urmau să vândă unei persoane de 40 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, 200 de litri de ,,motorină” (apă) contra sumei de 800 de lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în perioada 21 aprilie – 27 mai a.c., cei doi bărbaţi ar mai fi comis alte trei fapte de înşelăciune de acelaşi gen, cauzând un prejudiciu de peste 4.000 de lei.

Astfel, după o înţelegere prealabilă între bărbaţii bănuiţi de înşelăciune şi părţile vătămate, acestea din urmă lăsau contravaloarea şi ridicau canistrele fără să le verifice conţinutul.

În baza investigaţiilor efectuate de către poliţişti, la data de 27 mai a.c., în jurul orei 14:30, cei doi bărbaţi de 21, respectiv de 25 de ani, din Cluj-Napoca, au fost prinşi în flagrant pe raza cartierului Someşeni din Cluj-Napoca.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj şi a Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii clujeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”, faptă prevăzută de Codul penal, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org