EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Aura Ion, tânăra rezidentă moartă în accidentul aviatic din Apuseni, amanta doctorului Radu Zamfir ?

De News Cluj
In Social
13 februarie 2014
0 Comentarii

Acuzaţii extrem de grave la adresa unui medic supravieţuitor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, din 20 ianuarie 2014. Radu Zamfir este acuzat de un coleg de breaslă că avea o relaţie extraconjugală cu tânăra rezidentă. Deşi este căsătorit, medicul ar fi cunoscut în rândul asistentelor din spitale ca un „mare crai”.

idila1Mai mulţi medici vorbesc pe la colţuri că Radu Zamfir şi Aura Ion ar fi avut o relaţie sentimentală. De la zvonuri până la o declaraţie oficială a fost numai un pas. Unul dintre colegii doctorului Zamfir a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj ştiut deja de cadrele medicale însă nu au fost dezvăluit până acum.

”ESTI un BULANGIU DOCTORE ZAMFIR !!!! NU UN EROU NATIONAL!!! Dr. Zamfir avea o relație extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanți, așa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deși căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă colegă de-a lui din facultate, dl Zamfir este cunoscut ca un mare crai, printre asistente, rezidente și tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura în avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar că își dorea ea să învețe mai mult. In plus, revin și spun, prelevarea și transplantul sunt domenii care necesită cel puțin 6 ani după rezidențiat și nu este predat studenților decât în medii sigure și opțional. In niciun caz în situații de urgență, cum a fost prezentat acest caz!”, a scris Adrian M., un coleg al doctorului Zamfir.

9827012b42039bcf68dc116175582faf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org