EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Avocată prinsă în timp ce lua mită 12 mii de lei

De News Cluj
In Național
29 aprilie 2014
0 Comentarii

retinutO avocată din Timişoara a fost prinsă, luni, de procurorii DNA în timp ce primea 12.000 de lei de la un bărbat căruia îi promisese că va rezolva, împreună cu judecătorii, mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor din municipiu, transmite MEDIAFAX

Procurorul – şef al DNA din Timişoara, Tamaş Schiffbeck, a declarat că o avocată din Baroul Timiş a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 12.000 de lei de la un bărbat, într-un restaurant din centrul oraşului, aceasta fiind a treia tranşă din suma totală care urma să fie încasată de femeie.

„Avocata a pretins unei persoane, sub pretextul că transmite mai departe la un magistrat, suma de 16.500 de lei, din care astãzi (luni- n.r.) a luat 12.000 de lei. În alte douã rânduri luase deja câte o mie de lei din suma cerută”, a declarat Schiffbeck.

Avocata i-a promis bărbatului care i-a dat banii că îi va aranja cu judecătorii sentinţe favorabile în mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor de judecată din Timişoara.

Avocata a fost dusă la audieri la sediul DNA Timişoara, fiind cercetată pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsită vinovată, femeia va fi reţinută, apoi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org