EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

BAC 2014: Pentru o prostie doi elevi clujeni au fost daţi afară din examen! Ce s-a întâmplat

De News Cluj
In News
24 iunie 2014
0 Comentarii

bac1Doi elevi de la Liceul Agricol „Alexandru Borza”, din Cluj-Napoca au fost daţi afară din examenul de bacalaureat. Elevii susţineau proba orală de limbă engleză când profesorii au sesizat că ceva nu este în regulă cu cei doi tineri.

Regulamentul examenului de BAC spune clar că accesul în sala de examen cu telefoanele mobile este strict interzis. De asta nu au ţinut cont şi doi elevi clujeni cărora le-au sunat mobilele chiar în timp ce îşi susţineau examenul oral la proba de limba engleză. „Fraudă!”, au sărit ca arşi profesorii care i-au dat afară din examen pe cei doi.

”În timpul susţinerii probei C – a examenului de Bacalaureat 2014, reprezentând proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba orală), doi elevi de la Liceul Tehnologic ,,Alexandru Borza” Cluj-Napoca au fost eliminaţi, întrucât aveau asupra lor telefoanele mobile, care au sunat în timpul probei.

Elevii susţineau proba orală la Limba Engleză şi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Cluj.

Potrivit regulamentului, următoarele două sesiuni de examen tinerii nu mai au dreptul să se înscrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org