EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Baias Tomas, cocalarul BEAT cu BMW şi-a aflat pedeapsa după ce a omorât un om pe trecerea de pietoni. Vezi câţi ani de închisoare a primit !

De
In Justiţie
11 aprilie 2014
2 Comentarii

baias_tomasBaias Tomas şi-a aflat pedeapsa după ce în dimineaţa zilei de 3 martie, beat fiind a urcat la volanului unui autoturism BMW, a condus beat şi l-a accidentat mortal pe organistul Dan Victor chiar pe trecerea de pietoni.

Poliţiştii au stabilit atunci că Baias Tomas de 34 de ani consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. După ce l-a accidentat mortal pe organistul Victor Dan, Baias a fugit de la locul accidentului lăsându-şi victima pe caldarâm. După prinderea sa, Baias a stat în arest preventiv până la finalizarea procesului în care era judecat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice pe drumurile publice, omor din culpă dar şi fugă de la locul accidentului.

Deşi condamnatul a spus că regretă fapta, judecătorii nu s-au lăsat impresionaţi de afirmaţiile lui. Pedeapsa primită de Baias Tomas din partea magistraţilor clujeni a fost de 4 ani de închisoare cu executare din care s-a scăzut perioada reţinerii în arest preventiv.

Vezi detaliile momentului …Iată cine este şoferul care a spulberat un bătrân pe trecerea de pietoni şi află cine a fost victima

Criminalul cu BMW care l-a omorât, pe trecerea de pietoni, pe Dan Victor, a trecut pe roşu la semafor. Detalii incredibile !

accident_splaiul-indepenentei11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org