EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

BANCNOTE FALSE DE 100 DE LEI, GĂSITE LA CLUJ de B.C.C.O. Târgu Mureș

De News Cluj
In Justiţie
6 martie 2014
0 Comentarii

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Târgu Mureș au efectuat 3 percheziții la locuințele a 3 bărbați bănuiți că ar fi falsificat și plasat, pe raza județului Mureș, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei. În urma perchezițiilor, a fost ridicată o imprimantă care ar fi fost folosită la comiterea infracțiunilor. Raza barbatilor de actiune s-a extins treptat, astfel incat, doua bancnote de 100 de lei, falsificate, au fost depistate si pe raza judetului Cluj.

baniLa data de 5 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș au efectuat 3 percheziții, în Luduș și Valea Largă, județul Mureș, la locuințele a 3 bărbați bănuiți de falsificare de monede, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Orașului Luduș și Postului de Poliție Rurală Valea Largă.

În urma perchezițiilor, a fost identificată și ridicată în vederea confiscării o imprimantă, care ar fi fost folosită la comiterea activității infracționale.

Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, sunt bănuiți că, în perioada 2—4 martie, ar fi falsificat și plasat, pe raza județului Mureș, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei, cu an de emisiune 2005.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, la nivel național, au mai fost depistate bancnote cu aceleași caracteristici, 2 pe raza județului Cluj și o bancnotă pe raza județului Mureș, plasate în luna decembrie 2013.

Polițiștii i-au reținut pe cei trei bărbați, urmând ca doi dintre aceștia să fie prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org