EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bărbat strivit de un tractor care s-a răsturnat peste el, în Mihai Viteazu

De News Cluj
In Actual
16 martie 2014
0 Comentarii

Un bărbat de 68 de ani din localitatea clujeană Cheia se zbate între viaţă şi moarte după ce tractorul pe care îl conducea pe o pantă înclinată s-a răsturnat peste el strivindu-l. Bărbatul vroia să întoarcă utilajul agricol însă panta avea o înclinaţie prea mare şi s-a răsturnat. Victima a fost proiectată din cabină însă prinsă sub mastodont.

barbat-strivit-de-tractor-rasturnatPoliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mihai Viteazu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tractor s-a răsturnat peste o persoană în afara satului Cheia.

În urma deplasării poliţiştilor la faţa locului s-a stabilit că un bărbat a condus un tractor pe o suprafaţă de teren arabil din afara satului Cheia pentru efectuarea unor lucrări agricole. În timpul desfăşurării acestora, bărbatul a efectuat o manevră de întoarcere a utilajului într-o zonă cu înclinaţie a terenului, urmată de răsturnarea tractorului şi imobilizarea conducătorului sub utilaj.

Bărbatul de 68 de ani din comuna Mihai Viteazu a fost transportat la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org