EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bărbaţi bătuţi cu bâta de baseball la Gilău! Poliţia a reţinut un bătăuş

De News Cluj
In News
14 iulie 2014
0 Comentarii

lovitPoliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore un tânăr de 19 ani pentru lovirea a două persoane. Un alt bărbat de 39 de ani este cercetat în stare de libertate pentru aceeaşi faptă.

Poliţia a fost sesizată cu privire la un conflict spontan survenit pe strada Principală din comuna Gilău.

În fapt, pe fondul unor altercaţii verbale, doi bărbaţi de 19, respectiv de 39 de ani, au agresat alţi doi bărbaţi, în faţa unui magazin din comuna Gilău. Victimelor le-au fost aplicate lovituri cu o bâtă de baseball, precum şi cu pumnii şi picioarele.

În urma altercaţiei, persoanele vătămate au fost transportate la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate. Cei doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv de 45 de ani, din Gilău, necesită pentru vindecare între 11 şi 16 zile de îngrijiri medicale.

Având în vedere participaţia persoanelor implicate, precum şi probatoriul administrat în cauză, la data de 11 iulie, tânărul de 19 ani a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, iar la data de 12 iulie, acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Faţă de bărbat s-a luat măsura controlului judiciar.
În cauză, faţă de bărbatul de 39 de ani şi de tânărul de 19 ani, ambii din comuna Gilău, cercetările se continuă pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org