EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bărbaţi cercetaţi de poliţişti pentru înşelăciuni cu replici de telefoane mobile

De News Cluj
In Uncategorized
21 februarie 2014
0 Comentarii

La data de 20.02.2014, ora 10:05, poliţiştii rutieri, în timpul activităţii de supraveghere a traficului au identificat pe strada Moţilor din municipiul Cluj-Napoca un autoturism aflat în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Cluj. În interiorul autoturismului au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 ani, cu domiciliul în Bucureşti, Mangalia şi Galaţi.

 

telefonÎn urma verificărilor efectuate de către poliţişti, faţă de trei dintre bărbaţi a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „înşelăciune”.
În fapt, în perioada 06.10.2012-28.01.2014, au indus în eroare mai multe persoane, oferind spre vânzare replici ale unor mărci de telefoane mobile sub pretextul că sunt originale, sau chiar oferind alte obiecte în huse de telefon despre care pretindeau a fi telefoane mobile.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

sursa: IPJ Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org