EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bărbatul care a tăiat cu sabia doi clienţi ai clubului „ROMANTIC”, lăsat liber

De News Cluj
In Actual
27 ianuarie 2014
0 Comentarii

Bărbatul de 29 de ani care, duminică dimineaţa, a atacat cu sabia doi clienţi ai clubului de manele ” ROMANTIC ” a fost lăsat liber de procurori pe motiv că nu reprezintă un pericol public. Deşi tânărul este recidivist, procurorii au refuzat prezentarea acestuia în faţă judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor.

taiatDeşi poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe atacatorul Flaviu Breaz, procurorii l-au lăsat liber fără să ţină cont de faptul că bărbatul este recidivist. Acesta a devastat un magazin alimentar din comuna clujeana Floreşti, la începutul acestei luni, pentru că nu îi plăcea cum este servit de angajate. Duminică dimineaţă s-a năpustit asupra a doi clienţi de la clubul de manele, cu o sabie. Bărbaţii au ajuns la spital cu multiple tăieturi la nivelul capului şi a membrelor

CITESTE SI …

Răfuială cu săbii la clubul de manele “ROMANTIC” ! Agresorul, dat în urmărire generală

In data de 26 ianuarie, oa 07:00,  poliţiştii au intervenit la locul indicat, unde au identificat doi bărbaţi agresaţi. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Din cercetările efectuate a rezultat că între cei doi bărbaţi şi un tânăr de 29 ani ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, iar acesta i-a agresat, provocându-le leziuni la nivelul capului şi membrelor.
Agresorul a părăsit localul şi este suspectat de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org