EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Băsescu: „Am aviz NEGATIV de eliberare, din închisoare, a lui Gigi Becali”

De News Cluj
In Uncategorized
11 februarie 2014
0 Comentarii

Ministerul Justiţiei a dat aviz negativ de eliberare a lui Gigi Becali. Trei persoane au făcut cereri de eliberare printre care şi Gigi Becali. Cererea celorlalţi doi, ca şi a lui Becali, a fost respinsă. Traian Basescu a declarat la un post de televiziune: ” Am aviz negativ de eliberare a lui Gigi Becali. Avizul apartine Ministerului Justitiei”

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1George Becali a făcut cerere de graţiere atât el câţi şi familia lui după ce problemele de sănătate i s-au agravat în închisoare. Becali nu şi-a putut continua tratamentul corespunzător şi a hotarat să-i ceară ajutorul lui Traian Băsescu privind eliberarea.

Ministrul Justiţiei a intervenit iar la evaluarea dosarului lui Becali, avizul trimis preşedintelui a fost negativ. Acest aviz este informativ iar Traian Băsescu poate să-l elibereze pe Becali cu sau fără acordul Ministerului Justiţiei. În urmă cu câteva zile, reprezentanţii Guvernului se lăudau că vor face lobby pe langa preşedinte, pentru eliberarea lui George Becali, însă, oficial în acte îi dădeau aviz negativ de eliberare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org