EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bătaie în cartierul clujean Mănăştur! Agresorul a TĂIAT doi bărbaţi, POLIŢIA l-a lăsat liber

De News Cluj
In News
11 iulie 2014
2 Comentarii

bataie-in-stradaUn bărbat de 31 de ani este cercetat de poliţişti pentru lovirea a două persoane, incident survenit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Incidentul a avut loc  în jurul orei 03:53, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe malul unui pârâu din cartierul Mănăştur, două persoane de sex masculin au fost agresate fizic.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că victimele, în urma unor altercaţii verbale survenite pe fondul consumului de alcool, au fost vătămate corporal de un bărbat.

Victimelor, doi bărbaţi de 31, respetiv de 40 de ani, din judeţele Cluj şi Alba, li s-au cauzat leziuni în zona braţelor cu un cuţiţ. Acestea au fost transportate la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, în doar trei ore, bărbatul, suspectat că ar fi cauzat leziuni victimelor, a fost identificat şi depistat de poliţişti, pe raza municipiului Cluj-Napoca. S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 31 de ani, din judeţul Timiş.

Faţă de acesta se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

(P) MERGI LA MARE? Fany te duce la MARE, Fany te duce peste tot! Cele mai bune oferte şi reduceri le găseşti dacă dai click AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org