EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bătaie în centrul Clujului, în această dimineaţă! Patru bărbaţi au bătut un trecător, au distrus mai multe autoturisme şi un bancomat

De News Cluj
In Actual
12 mai 2014
0 Comentarii

bancomat-distrusPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca, efectuează cercetări faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, din Cluj-Napoca, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de ,,lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea liniştii şi ordinii publice”.

În fapt, la data de 12 mai, în jurul orei 04:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, au depistat patru bărbaţi care tulburau ordinea şi liniştea publică pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Poliţiştii au oprit activitatea acestora şi au identificat persoanele implicate, fiind vorba despre patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, din Cluj-Napoca.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, aceştia au intrat în conflict cu un bărbat de 41 de ani pe care l-ar fi agresat, acesta fiind transportat la U.P.U.1 Cluj-Napoca, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cei patru bărbaţi ar fi distrus şi elemente ale unui bancomat aflat în zonă şi ar fi provocat distrugeri la mai multe autoturisme parcate pe strada Cotită din Cluj-Napoca.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea liniştii şi ordinii publice”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org