EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bătaie într-un bar din Floreşti. Doi bărbaţi au fost snopiţi în bătaie şi au avut nevoie de medici

De News Cluj
In Actual
12 mai 2014
0 Comentarii

bataie-in-stradaInspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Stejarului din localitatea Floreşti, în dreptul unui local public, a avut loc o altercaţie.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au intervenit la locul indicat şi au identificat doi bărbaţi în vârstă de 30, respectiv 32 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, care susţineau că au fost victimele unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că cei doi bărbaţi, pe fondul consumului de alcool, ar fi intrat în conflict cu alte persoane prezente în local, iar la plecare s-au încăierat în faţa imobilului.

Bărbaţii găsiţi la faţa locului au suferit leziuni în urma altercaţiei, unul dintre aceştia fiind transportat la UPU 1 Cluj-Napoca, cel de-al doilea refuzând deplasarea cu echipajul SMURD.

Poliţiştii au stabilit şi identitatea celorlalte persoane implicate, fiind vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, din localitatea Floreşti.

Cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor aspectelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org