EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Boc va participa cu Băsescu la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară din Capitală, lipsind astfel de la mitingul PDL din Cluj-Napoca

De News Cluj
In Politic
22 martie 2014
0 Comentarii

Fostul premier Emil Boc va participa, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, la dezbaterea de la Bucureşti a Fundaţiei Mişcarea Populară, astfel încât va absenta de la mitingul care va fi organizat la Cluj-Napoca de PDL, scrie MEDIAFAX.

emil_boc_traian_basescu_pmp-pdlEmil Boc a declarat, vineri seară, corespondentului MEDIAFAX că dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară îşi propune să susţină şi să continue procesul de modernizare a statului început în parteneriat cu preşedintele României.

„Voi participa, sâmbătă, alături de preşedintele Traian Băsescu, la Bucureşti, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară intitulată «Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului». Dezbaterea îşi propune să susţină şi să continue procesul de modernizare a statului început în parteneriat cu preşedintele României. Am răspuns pozitiv invitaţiei pe care am primit-o din partea organizatorilor la o dezbatere pe o temă importantă ce ţine de modernizarea ţării. Pe principiul că nu pot fi în două locuri în acelaşi timp, voi participa la dezbaterea de la Bucureşti”, a spus Boc, pentru MEDIAFAX.

Fundaţia Mişcarea Populară (FMP) organizează sâmbătă, de la ora 12.00, la Bucureşti, dezbaterea intitulată „Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul face parte din seria de dezbateri organizate de FMP privind statul de drept şi dezvoltarea comunităţilor locale, în contextul noilor provocări legate de asigurarea unui management eficient la nivel local şi al necesităţii identificării de resurse diversificate de finanţare.

La eveniment, vor fi prezenţi reprezentanţi ai Fundaţiei de la nivel naţional şi local, personalităţi din societatea civilă şi din mediul politic, reprezentanţi ai administraţiei locale.

Miercuri, fostul premier Emil Boc spunea că nu ştie dacă va participa la mitingul care va fi organizat de PDL, sâmbătă, la Cluj-Napoca, afirmând că este un simplu membru al partidului, care are o mai mare libertate de mişcare şi poate lua decizii aşa cum crede de cuviinţă.

Acţiunea organizată de PDL în Piaţa Lucian Blaga, din Cluj-Napoca, este un miting de protest faţă de actuala guvernare, la care sunt aşteptate circa 15.000 de persoane. La finalul mitingului, la care vor participa, printre alţii, liderul partidului, Vasile Blaga, membrii BPN al PDL, europarlamentarii partidului, va avea loc şi un marş prin centrul municipiului, până în faţa Prefecturii Cluj.

Preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier Emil Boc au mai participat împreună, în 9 februarie, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca.

Boc a anunţat atunci că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară, susţinând că, în opinia sa, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei, pentru câştigarea alegerilor din acest an.

Tot atunci, preşedintele Traian Băsescu declara că el şi fostul premier Emil Boc au fost „doi parteneri extarordinari”, care au trecut prin „momente care îi leagă pentru totdeauna”.
sursa:mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org