EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bursa locurilor de muncă va fi organizată vineri în Bucureşti şi şapte judeţe printre care si Cluj

De News Cluj
In Social
28 martie 2014
0 Comentarii

muncaBursa generală a locurilor de muncă va fi organizată vineri în Capitală şi în alte şapte judeţe, fiind anunţate, până în prezent, aproape 8.000 de posturi disponibile, majoritatea pentru persoane fără studii superioare, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

ANOFM precizează că Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Bihor, Botoşani, Cluj, Ialomiţa, Teleorman şi Caraş-Severin, fiind contactaţi, în total, 8.952 de agenţi economici, scrie MEDIAFAX.ro

Potrivit sursei citate, doar 421 dintre angajatori şi-au anunţat participarea, aceştia oferind persoanelor interesate 7.853 locuri de muncă. Dintre acestea, 582 de posturi sunt pentru absolvenţi de studii superioare (de lungă şi scurtă durată), iar 50, pentru persoane marginalizate social.

Cele mai multe locuri de muncă sunt anunţate în Bucureşti (3.975) şi judeţul Cluj (1.384). În Bihor sunt 888, în Argeş – 471, în Botoşani – 360, în Ialomiţa – 336, în Teleorman – 308, iar în Caraş- Severin – 131.

La bursa sunt scoase la concurs 1.009 locuri de muncă ce sunt pentru muncitori necalificaţi si 582 locuri de muncă oferite persoanelor cu studii superioare iar pentru persoanele cu studii medii sunt disponibile 7.271 locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org