EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Cadavru gasit de ciobani in Mihai Viteazu, in judetul Cluj

De News Cluj
In Actual
20 februarie 2014
0 Comentarii

În data de 19.02.2014, în jurul orei 18:30, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de 64 ani din comuna Mihai Viteazu, despre faptul că în timp ce se afla cu turma de oi la păşunat pe un deal de pe raza comunei Mihai Viteazu, a găsit un fragment dintr-un membru inferior, de natură umană.

cadavruLa faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă formată din lucrători de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi medic legist din cadrul I.M.L. Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind desfăşurate activităţi specifice de investigare.

De asemenea, poliţiştii au efectuat căutări în zona adiacentă locului unde a fost găsit fragmentul de corp uman, fără a fi găsite alte elemente. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, cu sprijinul jandarmilor şi vânătorilor.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, fiind dispusă efectuarea expertizei medico-legale a fragmentului de corp uman.

UPDATE 1

Politistii au gasit si corpul barbatului. Acesta este din Turda si a disparut in luna decembrie 2013. Institutul de Medicina Legala Cluj pentru a stabili cauza decesului. Sergiu Radu Pogan ( foto) a disparut de acasa voluntar.

cadavru_gasit_mihai_viteazu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org