EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

CĂLĂUL din Bistriţa care i-a crăpat capul unui bărbat din Iara a fost arestat

De News Cluj
In Justiţie
26 aprilie 2014
0 Comentarii

TOPORPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigaţii Criminale, au identificat şi reţinut un bărbat de 21 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ,,tentativă de omor calificat” şi ,,tâlhărie calificată”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

În fapt, în seara zilei de 18 aprilie a.c., bărbatul ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat de 32 de ani, din comuna Iara, de 4.100 lei şi de telefonul mobil, pe care le avea asupra sa.

Vezi aici toata povestea ŞOCANT – I-a CRĂPAT CAPUL CU UN TOPOR pentru 4000 de lei şi un telefon mobil. Victima a zăcut în ploaie 12 ore!

Persoana vătămată a sesizat Poliţia în dimineaţa zilei de 19 aprilie a.c., cu privire la faptul că, în jurul orei 23:00 a zilei precedente, în timp ce se deplasa spre domiciliul din comuna Iara, a fost lovit în zona capului de către o persoană necunoscută, cu un obiect contondent, pierzându-şi cunoştinţa. În momentul în care şi-a revenit, acesta a constatat faptul că din buzunarul pantalonilor îi lipsesc 4.100 de lei şi telefonul mobil.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti, bărbatul de 21 de ani a fost identificat pe raza judeţului Timiş.

Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar instanţa competentă a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă de omor calificat” şi „tâlhărie calificată”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org