EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Ce mai confiscă poliţiştii clujeni… salată şi morcovi

De
In Social
12 aprilie 2014
0 Comentarii

Actiune 11.04.2014_2Aproximativ 400 de kg. de legume şi fructe, în valoare de circa 1.100 de lei, au fost confiscate dintr-o piaţă agroalimentară din localitatea Dezmir, de poliţişti de investigare a fraudelor din Cluj. În acest context, poliţiştii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale.

La data de 11 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigare a Fraudelor, în cadrul acţiunii organizate pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării de legume şi fructe, au realizat controale într-o piaţă agroalimentară din localitatea Dezmir.

În urma verificărilor, patru pensoane au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, întrucât efectuau acte de comerţ cu legume şi fructe, fără a deţine documente justificative pentru acestea.

De asemenea, poliţiştii au confiscat aproximativ 400 de kg de legume şi fructe, precum şi 240 de bucăţi de salată, în valoare de peste 1.100 lei. (foto).

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile pentru prevenirea evaziunii fiscale şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării legumelor şi fructelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org