EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Cea de-a treia ediție a târgului de dulciuri Sweet Days, în perioada 15-17 octombrie!

De NewsCluj.ro
In Actual
24 septembrie 2014
0 Comentarii

Sweet-Days

Târgul de dulciuri „Sweet Days” îşi deschide porţile la Cluj pentru a treia oară, în perioada 15-17 octombrie, la Iulius Mall. Această ediție se anunţă a fi una specială, fiind organizată în parteneriat cu TiMAF. Vizitatorii vor avea parte de momente dulci în cele trei zile în intervalul orar 10:00-22:00.

Locația târgului este una plină de culoare și se îmbină perfect cu spiritul evenimentului. Iulius Mall ne oferă dinamismul necesar organizării unui astfel de târg și permite poftei de dulciuri să-și facă de cap.

Geta Ungurean, cea de la care a pornit această iniţiativă, vorbeşte despre ediţia a treia a târgului de dulcegării: „Sweet Days este un proiect foarte drag mie, pe care l-am inițiat din dorința de a crea un mediu concentrat doar pe această sferă culinară, a deserturilor, pe care cu toții o îndrăgim. Primele ediții au avut succes așa că am hotărât să ne extindem. Am ales Iulius Mall ca  locație, iar de această dată organizăm Sweet Days în parteneriat cu prietenii noştri de la TiMAF.”

Pentru mai multe detalii urmăriţi-ne pe Facebook la adresa: www.facebook.com/SweetDaysFair .

Târgul de dulciuri “Sweet Days” este organizat de Agenţia Geta Ungurean Events &MK. Printre evenimentele notabile organizate de către Geta Ungurean la nivel local şi naţional amintim: Conferinţa „Abordarea multidisciplinară în cancer în 2014”, BookShow, Tȃrg De Crăciun, La Masă cu Mihaela Bilic, 11even– edițiile I și II, Family Olympics, Concert de colinde „La mijlocul raiului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org