EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Cetatea îngerilor. „U” Cluj câştigă pe terenul rivalei. Ciupe a decis partida cu o lovitură norocoasă. CFR Cluj – „U”, scor final 1-2

De News Cluj
In Sport
24 martie 2014
0 Comentarii

53309e12af9cdCFR şi „U” au oferit rareori spectacol în confruntările directe. În tur, după ce şepcile roşii au intonat imnul Slavă ţie, studenţie, puteai merge liniştit acasă. A fost 0-0, după un fotbal scrâşnit, orgolii supradimensionate şi puţine mijloace fotbalistice.

Între timp, derby-ul Clujului a devenit disputa insolvenţilor. La încălzire, un portmoneu a aterizat în zona în care se încălzeau feroviarii, neplătiţi de patru luni. Surse credibile spun că nu era al lui Arpad Paszkany.

Omul de afaceri e la Dubai, jucătorii săi sunt vecini cu Botoşani şi Chiajna în clasament. În tribună, Bergodi sau Rednic. Ar fi o idee să se organizeze o întâlnire cu toţi antrenorii care au trecut pe la CFR în ultimii 10 ani. Cadu să fie maestrul de ceremonii, iar în meniu să fie numai minuturi, Lemnaru a mişcat tabela de marcaj, scrie StirideSport.ro
Startul partidei l-a găsit pe portughez în teren, luându-i numărul lui Lemnaru: 9 şi tot atâtea goluri în actuala stagiune. „U” a supravieţuit exclusiv datorită execuţiilor atacantului trimis de Pandurii la Cluj. „Mereu vom avea în faţa voastră un avantaj, imposibil de redat pe tabela de marcaj”, a fost mesajul fanilor lui „U”. Lemnaru a ridicat din umeri. Un exterior încântător al lui Boutadjine l-a adus în situaţia de a afişa un gol în dreptul echipei sale. N-a ezitat şi a şutat plasat la colţul lung. Felgueiras a plonjat inutil, mingea era în poartă (15)potrivit, StirideSport.ro
„Măciuca” Ogbu a făcut 1-1!
CFR e ciuca bătăilor? Nu, printre „mercenarii” lui CFR există şi un jucător crescut de club, Sergiu Negruţ. Mijlocaşul l-a întors pe toate părţile pe Gercaliu, în tuşă, a centrat perfect pentru Chuka Ogbu, care a marcat cu capul după ce a scăpat din marcajul lui Abrudan (18), 1-1!
Universitatea a revenit în ofensivă. Târnăcop (30) a fost blocat în ultimul moment de Cadu şi de Maftei, iar Felgueiras a intervenit excelent la lovitura de cap a lui Lungu (43). Între cele două ocazii ale oaspeţilor, s-a intercalat şi o şansă a lui Rui Pedro, cu un răspuns pe măsură al lui Veselovsky (43).
Ciupe, lovitură norocoasă!
La pauză, Iuliu Mureşan l-a însoţit în drumul spre vestiare pe Vasile Miriuţă. La revenire, antrenorului i-a venit ideea primei schimbări. A intrat Costea, omul care a prins lotul în premieră în 2014, şi a ieşit Maah. CFR a continuat însă să confirme „reputaţia” de cea mai plictisitoare echipă a campionatului. U Cluj i-a ţinut isonul.
Lemnaru a schimbat din nou ritmul jocului. O cursă în banda stângă l-a determinat pe Cadu să faulteze. Fază fixă, careul e supraaglomerat, Ciupe centrează, o deviere uşoară, Felgueiras e păcălit, iar tribuna exultă! Ciupe e creditat cu gol de îmbrăţişările colegilor săi şi de cea mai norocoasă execuţie din cariera sa de fotbalist (63).
La cealaltă poartă, îngerul aţipise. Ogbu a lovit bara, mingea s-a plimbat nehotărâtă pe linia porţii şi şi-a întors faţa spre Veselovsky (76). 5 minute mai târziu, nigerianul a fost din nou la câţiva centimetri de gol, iar Tade a alunecat în momentul execuţiei. „U” câştigă trei puncte extrem de importante pe terenul rivalei şi iese din zona retrogradării. Fanii intră pe teren şi se aşază în genunchi în faţa lui Lemnaru.
Sursa: StirideSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org