EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Chinezii vor abator la Cluj. Vezi unde au de gand sa investeasca!

De News Cluj
In Social
3 februarie 2014
0 Comentarii

“Chinezii sunt interesați să investească într-o unitate de abatorizare și intr-un centru pentru colectarea fructelor în Cluj”, a declarat Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, după întâlnirea cu ambasadorul Republicii Chineze la București, Huo Yuzhen.

abator_apahidaDeşi numără o mulţime de fermieri, Clujul face parte din categoria judeţelor care nu dispun de un centru de sacrificare a animalelor. Se doreşte construirea unui abator la Iclod, iar acest lucru constituie la nivel declarativ o prioritate pentru autorităţile judeţene.

Cum sursele de finanţare nu au fost identificate, iar părerile sunt împărţite, intenţia chinezilor de a investi într-o unitate de abatorizare pare să fie soluţia salvatoare. În momentul în care aceştia din urmă vor demara proiectul de investiţie, oficialii clujeni i-ar putea direcţiona către Iclod.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Uioreanu, a declarant că e necesar să se investească în construcţia unui abator în comuna Iclod, însă spune că finanţarea trebuie realizată de partenerii privaţi cu care instituţia va intra într-o asociere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org