EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Cinci persoane bătute cu bestialitate de un grup de huligani pe strada Paris din Cluj Napoca

De
In Actual
6 aprilie 2014
2 Comentarii

bataie-in-stradaBătăi că în VESTUL SĂLBATIC la Cluj Napoca. Cinci persoane au fost bătute cu brutalitate, de un grup, de şase persoane, fără motiv. Trei tineri care se plimbau pe strada Paris din Cluj Napoca au fost luaţi la bătaie de grupul de huligani. După ce i-au lăsat la pământ, bătăuşii au mai întâlnit alte două persoane cărora le-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioare. Poliţiştii nu înţeleg de ce a avut loc evenimentul atâta timp cât victimele nu se cunoşteau cu agresorii.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Poliția municipiului Cluj-Napoca, au identificat 6 persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

În fapt, în 4 aprilie a.c. la Poliția municipiului Cluj-Napoca s-au primit două sesizări cu privire la faptul că, pe str. Paris din municipiul Cluj-Napoca, persoane necunoscute au agresat fără motiv tineri care circulau în zonă.

La data de 05.04.2014 au fost identificaţi 6 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 26 ani, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceştia, în seara zilei de 4 aprilie, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi abordat 2 persoane, iar ulterior alte 3 persoane, pe care le-ar fi agresat.

În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cele 6 persoane a fost dispusă efectuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore.
Persoane reținute vor fi prezentate la Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org