EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

CIORILE din Turda, atentat la hainele curate ale turiştilor care vizitează SALINA!

De News Cluj
In News
30 aprilie 2014
0 Comentarii

cioaraTuriştii străini care vizitează Salina de la Turda, judeţul Cluj, sunt extrem de deranjaţi de ciorile care au invadat oraşul. Parcul din oraş unde turiştii îşi trag sufletul a devenit raiul ciorilor. Nu este om care să pună piciorul în parc şi să iasă cu hainele nepătate de excrementele păsărilor.

Municipalitatea a pus gând rău ciorilor aflate în Parcul  Turda.
După reclamații repetate venite atât din partea turdenilor, cât și din partea turiștilor care vizitează Turda, administrația locală s-a hotărât să facă ceva în privința sutelor de ciori aflate în parcul din Turda Nouă.

În cadrul ultimei ședințe de consiliu local, liberaul Radu Panait a atras atenția executivului asupra problemelor existente în Parcul din Turda Nouă, curățenia deficitară și numărul mare de ciori care și-au făcut cuib în copacii existenți acolo, scrie TurdaNews.ro

„Sunt și multe locații de cazare în zonă, turiștii care merg spre vechea intrare de la Salină tranzitează parcul sau aleg să se odihnească acolo. Aceștia ne-au transmis că sunt nemulțimiți de mizeria din parc, cei care merg la tratament au reclamat că nu pot sa stea să se bucure de spațiul verde din cauza ciorilor care pe lângă zgomotul pe care-l fac, împrăștie și excremente în jur. La fel sunt probleme și cu câinii vagabonzi, care au început să agreseze copiii și turiștii care utilizează intrarea de pe strada Salinelor în mina de sare”,  explică Panait.

În replică primarul Tudor Ștefănie a declarat că în aceste zile se află o echipă în parcul din Turda Nouă care montează senzori în copaci pentru a îndepărta ciorile și pentru a distruge cuiburile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org