EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Claudiu Manda a facut mop de sters pe jos din Andreea Paul Vass , la Realitatea TV

De News Cluj
In Politic
3 decembrie 2013
0 Comentarii

Depututaul PSD, Claudiu Manda a avut o seara nu tocmai placuta, avand-o colega de platou pe Andreea Paul Vass, intr-o emisiune la Realitatea TV. Eli Roman, moderatorul emisiunii nu a intervenit acolo unde era nevoie astfel ca disputele au fost inevitabile intre Manda si Paul Vass .

manda vs vassNu o data, nici de doua ori ci de mai multe ori, Deputatul PSD Claudiu Manda a fost intrerupt sau atacat de Andreea Paul Vass. ” Domnule Manda, dumneavoastra numai la televizor vorbiti. In Comisia de Buget nu ati scos nici un sunet. „ a spus Paul Vass. Manda nu i-a dat replica Andreei Paul, insa nimeni nu avea sa stie ce urmeaza. Odata ce emisiunea isi continua cursul, Paul Vass l-a intrebat pe Manda despre reducerea TVA-ului insa nu l-a lasat sa raspunda, s-a grabit sa il intrerupa cum o mai facuse. Scos din fire, Deputatul Manda i-a replicat acesteia. ” Sunteti o ” doamna” ! Este a treia oara in seara asta cand ma intrerupeti si va pricepeti de minune. Faceti si aici cum ati facut in Comisia de Buget.” . Coincidenta sau nu, dupa acest episod, Andreea Paul a terminat cu vocalizele cu care suntem obisnuiti sa o vedem in emisiunile tv.

Andreea Paul , a gafat saptamana trecuta, la Comisia de Buget cand i-a spus unui coleg ce nu era de acord cu ea; ” Aoleo ce prost esti”
Nici pana in acest moment Andreea Paul nu si-a cerut scuze celor care au ascultat-o si nici fata de colegul sau pe care l-a jignit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org