EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Clubul VERTIGO a fost prădat de o bandă de 16 hoţi! Ce au furat

De News Cluj
In News
18 iunie 2014
0 Comentarii

retinutPoliţiştii clujeni au identificat 16 persoane care ar fi sustras bunuri din autoturisme şi din societăţi comerciale.

Astfel, managerul unei societăţi comerciale a sesizat Poliţia, reclamând că persoane necunoscute au pătruns într-un depozit al societăţii, de unde au sustras mai multe bunuri. Conform părţii vătămate, incidentul s-ar fi produs în 14 iunie, în jurul orei 5:00.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, pe strada Piaţa Unirii, din municipiul Cluj-Napoca, a constatat că s-a pătruns în biroul societăţii prin forţarea uşii de termopan, de unde au fost sustrase plasme, un laptop şi 300 de lei. 

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificate o parte din persoanele  implicate. Aceastea sunt persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, din municipiile Cluj-Napoca şi Aiud.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infrcaţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt’’ şi ”furt calificat”, fapte prevăzute de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org