EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

CLUJ:”Elodia de Râşca” a fost găsită! Este ŞOCANT ce făcea mama cu copilaşii ei

De News Cluj
In News
20 august 2014
1 Comentariu

Mihaela Todea - disparutaMihaela Todea, tânăra din Râşca dată în urmarie săptămâna trecută, a fost găsită de soţul ei în casa altui bărbat. Familia Mihaelei a depus plângere la Poliţia Cluj, după ce aceasta a fugit din Spitalul Huedin împreună cu băieţelul de 3 ani, cu care a fost internată. Mai bine de o săptămână familia Mihaelei nu a ştiut unde este plecată aceasta cu copilul. „Elodia de Râşca” nu este la prima escapadă.

Mihaela Todea s-a internat în spital cu copilaşul ei de trei ani. Acesta, potrivit medicilor de la Huedin, suferea de o uşoară formă de insuficienţă respiratorie. Soţul Mihaelei, Dan Todea susţine că femeia  îşi maltrata copiii şi încerca să îi îmbolnăvească doar pentru a găsi pretext să fugă de acasă.

„Am găsit-o la Măguri. Era în casa altui bărbat. Ea a fost internată o săptămână la Spitalul din Huedin împreună cu băieţelul nostru de trei ani, pe care l-a imbolnăvit doar să fie dusă la spital. Vinerea când am fost la ea la spital a zis că mai rămâne trei zile internată…. până luni. Medicilor le-a zis că nu poate merge acasă vineri pentru că nu are cine să vină să o ia. Duminică şi-a cerut externarea şi dusă a fost, fără ştirea noastră. A plecat cu tot cu băieţelul meu. Am găsit-o după mai bine de o săptămână în casa unui bărbat din Măguri, era acolo cu copilul. Am luat copilul şi am lăsat-o acolo. M-a făcut de ruşine în localitate, pentru a doua oară. Prima dată am iertat-o! Atunci a fost plecată o lună”, a declarat pentru NewsCluj.ro Dan Todea, soţul Mihaelei.

Dan Todea susţine că Mihaela trăia foarte bine în localitatea Râşca. De loc din localitatea clujeană Bedeciu, Mihaela are deja doi copilaşi la numai 19 ani, este vorba despre o  fetiţă de 1 an şi şase luni şi un băieţel de 3 ani. Soţul Mihaelei spune că aceasta îşi bătea copiii şi încerca cu orice preţ să îi imbolnăvească pentru a ajunge cu ei la spital.

„Asta nu e mama. E tânără, am crezut că se va juca cu copiii, dar nu o face. Ea stă pe telefoane toată ziua, nu îi pasă de copiii noştri deloc. Au fost multe situaţii în care i-a bătut, i-a repezit şi îi lăsa dezbrăcaţi doar să se imbolnăvească. Părinţii mei au fost mult timp lângă ea cât eu eram la muncă şi putea învăţa de la ei. Nu e făcută să fie mama”, a mai spus soţul Mihaelei.

Dan Todea nu ştie până în acest moment ce va face cu Mihaela, în condiţiile în care aceasta îl părăseşte pentru a doua oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org