EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Cluj: Institutul Inimii a organizat un bal caritabil pentru achiziționarea de aparatură medicală

De News Cluj
In Sănătate
22 martie 2014
0 Comentarii

Institutul Inimii din Cluj-Napoca a organizat, vineri seară, un bal caritabil prin care încearcă să obțină fonduri pentru achiziționarea unor aparate de strictă necesitate, scrie agerpres.ro.

institutul_inimii_cluj_nicolae_stancioiuDirectorul medical al Institutului Inimii, Adrian Molnar, a declarat că unitatea medicală pe care o reprezintă vrea să achiziționeze „câteva dintre următoarele aparate, de care are urgentă nevoie: două ecografe de înaltă performanță, o trusă de chirurgie cardiacă minim invazivă, un angiograf, un aparat de circulație extracorporală, un aparat de radiodiagnostic digital și un aparat de dializa renală”.

Adrian Molnar a mai spus că, în afară de fonduri, la fel de importantă este și promovarea imaginii Institutului și dorința de a arăta că este nevoie de implicarea în comunitate.

Potrivit sursei citate, organizatorii au scos la licitație o serie de tablouri care aparțin unor pictori recunoscuți. Cel mai mare preț de pornire al licitației a fost 7.000 de euro, pentru tabloul ‘Rugăciune’, de Ștefan Kancsura. Un alt tablou al său a fost scos la licitație pentru 5.000 de euro. De asemenea, un tablou al pictorului Ioan Sima a fost scos la licitație cu un preț de pornire de 4.500 de lei, iar un tablou de Gheorghe Apostu a avut ca preț de pornire 5.300 de lei.

Printre participanți s-au numărat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, și președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.
La eveniment au participat peste 100 de persoane, iar taxa de intrare a fost de 100 de euro.

În cadrul balului caritabil a susținut un recital muzicianul Bogdan Ota.
sursa:agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org